Rabu, 29 Januari 2014

~Nothing Room Inside Men's Brain~

~Nothing Room inside Men's Brain~

 Dalam otak seseorang lelaki ada banyak bilik. Kebanyakkan lelaki mempunyai sebuah bilik yang istimewa dalam otak mereka dimana orang perempuan tidak mempunyai bilik itu dan tidak memahami apakah ia. Ia dipanggil sebagai Bilik Kosong (Nothing Room). Bersesuaian dengan nama yang dinyatakan ialah apa yang berlaku didalam bilik itu ialah tiada apa-apa. Bukan sahaja bilik itu kosong , bilik ini turut menjadi bilik kegemaran kebanyakkan orang lelaki. Tempat ini ialah tempat dimana minda lelaki akan pergi apabila dia sedang memancing, menonton tv, atau duduk di atas kerusi dengan wajah yang kosong,

Nothing Room ini mempunyai matlamat yang bertujuan untuk regenerate mental energy. Lelaki memerlukan 4 ke 5 meditasi setiap hari sebelum dia melawat Nothing Room itu untuk reenergize.

Perempuan tidak mempunyai otak yang sama seperti lelaki, jadinya, so, bila orang perempuan tanya “ apa yang awak tgh fikirkan?” , lelaki akan menjawab .” tiada apa-apa”. Perempuan akan melihat jawapan ini sebagai satu penipuan dan menuduh lelaki itu menyembunyikan sesuatu. He thought he was just going to chill for 10 minutes and suddenly he’s in argument about thinking nothing. Bila seorang lelaki mengatakan dia tidak memikirkan ttg apa-apa, it’s usually true..He also deaf at the time , so don’t discuss anything important with him-tulis nota sahaja kalau nak ckp apa2.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan